Friday, August 3, 2012

review : lipstick collagen d'herbs


ni la lipstick favourite sekarang tau. tapi ni lipstick azee. aku tukang bedal je. haha.sekali sekala bedal barang orang, apa salahnya kan. tapi serious suka sangat lipstick ni. kalau tengok warna lipstick tu, memang tak ada warna kan. so, memang tak payah risau kesan lipstick tertinggal kat gelas mahupun straw.



ni gambar sebelum apply lipstick. bibir aku memang pucat dan gelap. sebab tu memang wajib pakai lipstick ke mana sahaja. kalau tak, nampak sangat pucat muka tu.
 


dan ni selepas pakai lipstick tu. tunggu la dalam beberapa saat untuk dapatkan warna merah tu. tapi lain orang, lain kesannya tau. sebab aku tengok azee dengan akak aku pakai, nampak kaler pink sikit. aku pakai nampak lebih kepada merah. lepas tu dia lembap! bulan puasa ni, langsung tak ada masalah bibir kering. suka!!

24 comments:

lia said...

menarik nyer... kira lipstik ni ikot kaler darah la ek

Lyaa Suriany said...

mcm best je..
beli kat mana?

Huda said...

best eh? berapa harganya??

nanieybarnieylurviey said...

bagus2 ni... :)

lebih yakin kalau blogger yg buat review compare to testimoni dlm majalah.. heee..

Salam 14 Ramadhan Anis

Ardini Humaira said...

ramai cakap best pakai... :D dni pun teruja

Noor said...

wah..nmpak cntik dlm sekelip mata je..bibir lembab je.nak try jgk la..kalu sy pakai,mak..adik p'puan msti nak tumpang gak..heehhe..jimat,l lipstik,1 rumah.huhuh

:: Mrs.Eady :: said...

waahhh....

nuyui a.k.a miss YUI said...

cam besh..brape rm?

ros_reeza said...

macam best je kesan dia.. nanti Ros nak try la :)

pinky said...

WAH...magic...huhhuhuhu...

MizzTina said...

alamak, akak xminat pakai liptsik..

Munnafendy said...

anis..mun pun pakai ni jgk! dah pakai 2 dh pun...yg kedua ni dh nk hbis dh :)

Munnafendy said...

anis..mun pun pakai ni jgk! dah pakai 2 dh pun...yg kedua ni dh nk hbis dh :)

are_lin@yu said...

nice ayu tak pernah cuba lg ni ;-)

izla said...

menarik..macam lipstick magic. merah ikut mood.
beli kat mane?

lieyalatif said...

BEST2..SEBAB ikut kaler darah kan....lieya pakai yg lipice pun gini jugak....die akan merah ikut kaler darah kite...

Nurul Husna Mohd Hassan said...

nak carik la nanti, bibir akak kering.

Masya said...

nak beli jugakk.. blh laram raya ni...

wan nurul hezrina said...

setuju 100% memang hasil terbaik..aii pun guna lipstiknie dik nunn.hihi

♥ wawawawa ♥ said...

menarik! mahal x? hehe

IntaNBerliaN said...

cantiknya lipstick ni.. akak ada gak menang ga.. tp xdpt lg :-)

Nora Karim said...

eh menariknya...

CXopportunities said...

cx dtg sini semata2 kerana d'herbs lipstick ni. cx mencari testi die melalui the real user. cx mmg teruja sgt. nk cube sbb bbr cx kering. semoga ianya membantu sblm hari bahagia cx. :) doakan ye!

Anonymous said...

Minta maaf. kalau admin xsuka admin boleh padam post saya..:) nk
minta izin tumpang post ya.. saya penjual lipstick collagen di atas..harga sebenar rm25..beli borong. dapat murah lagi..:) siapa berminat .boleh contact 0194516365-farah

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...