Friday, August 3, 2012

gambar pasport baru



yeay..dah ada gambar pasport baru. stok lama dah habis. selalu cuci je. tapi terasa nak buat yang baru. sebab yang lama just pakai t shirt dengan selendang je. macam tak berapa proper nak buat mintak kerja.


gambar pasport ni memang kena sentiasa ada dalam stok. sebab sekarang ni tengah gigih isi jawatan kosong kerajaan. memang sentiasa stand by je lah dalam wallet. ^__^

19 comments:

izan mama mia said...

gambar yg comel..

Azzah said...

Lawa anis...:)

:: Mrs.Eady :: said...

alamakkk tg kgmbr ni teringat nak amik gmbr lesen yg dah mati...

Cik Rongoks said...

cantik ! ^^

eLL said...

comei, comei.

pinky said...

wah shanteklah anis!!!

Cik Sara said...

Wahhh... hunting for the job ye? =D
Gud luck!

dhiashahida said...

datang sini follow awk sambil usha2 gambar pasport bawu dier..:)

THE LEKAT LEKIT STORY said...

sejak jd rumahtangga ni dh x kisah stok gambar pasport.. kekekeke

~AmyLiana86~ said...

betul3..gud luck ye..=)

Ameerul Ashraf said...

HEHE! semoga cepat2 dapat kerja :D

Masya said...

salam singgah amboi tukar rumah yer nak raya hihihihihihi...

gambar pasport pun comeyy.. nape senggetkan .. saje eh..

wan nurul hezrina said...

waaa kalernya terang sungguh..nurulpun lama tak amik gambar baru=)

fieda said...

olo..tomeynyer dia..

fieda said...

anis menang kat sini tau..cepat terjah

http://winkwinkwinky.blogspot.com/2012/08/pemenang-siapa-betul-dia-dapat-hadiah-2_3.html

♥ wawawawa ♥ said...

good luck! smoga dpt keje cpt2..hehe

Nurul Husna Mohd Hassan said...

bagi akak sekeping cepat! hehe

IntaNBerliaN said...

sama cam akak dulu.. gambo pasport sentiasa ada sbb nk apply keje.. hihii

♥ Wina ♥ said...

baru amik gambar passport last week lepas berapa tahun entah hihihiii

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...