Thursday, August 2, 2012

edit header baru

kalau perasan, pagi tadi aku pakai header atas ni kan. tapi rasa macam tak best je sekotak gedabak tu. maka, gigih la edit lagi sekali.
 

dan ini hasil yang baru. gambar, warna, tulisan still pakai yang sama. cuma edit background header tu je. ^___^

19 comments:

Lya Colours said...

waaa comey gitu

are_lin@yu said...

yg bru ni comel..hehe

ros_reeza said...

cantik header Anis :)

AnneRaini said...

pandainye buat header..akak dah setahun tak tukar header...hehehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

untung org pndai edit2 ..hihi.

♥ Wina ♥ said...

canteklah dik..

eerrr nak mintak tolong edit header akak buleh?? hikhikkk

cikeyrah said...

canteknye . .pandainye edit, keyrah tak pandai lah edit2 nie ..

pinky said...

2 2 tu sama cantik....blh tukar2 guna kan??

adyna said...

cantik :) pandai edit tak pe ler :)

lady scooter said...

hmm... yg kedua ni nampak lebih simple dan menarik compare ngan yg pertama tu..;-)

MamaEma said...

cantik..rumah raya yer..

nanieybarnieylurviey said...

*high five..
Nani pun tukar edit header tukar yg baru.. musim org edit blog skang ni.. byk jugak yg tgh edit tukar header bckground semua

Salam 13 Ramadhan Anis :)

Azzah said...

wah,purple..cantik.

~AmyLiana86~ said...

cantik sgt.tp kalau buat transparent lg cantik..hihi..

lia said...

cer ajar cmner nak edit header... x pon nnt akak da bsalin & da ada gmbr baby, nk x amik upah alter header blog akak?

Wanieys said...

rajin anis..kreatif pulak tu buat header sendiri hihi

Nurul Husna Mohd Hassan said...

syok la pandai edit2. header akak sampai sudah camtu jela agaknya. hik3

♥ wawawawa ♥ said...

cute sgt header nie!

IntaNBerliaN said...

ooo anis buat sendiri header ye.. cantik :-)

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...