Thursday, August 2, 2012

blog dah berwajah baru

blog ni dah tukar warna dah.
dah bosan warna biru. heeee..


header pun dah tukar.
warna blog mestilah ikut warna header kan.
warna header pulak, aku akan ikut warna baju gambar yang diletak kat header tu.
so, semuanya bergantung pada baju yang dipakai.
^___^

12 comments:

♥ Wina ♥ said...

wahhh cantik!

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah..lebih ceria!

Wanieys said...

wah cantikkk..anis edit sendiri yer heheeee

anie said...

anis nampak lain la pic header sblm nie

MizzTina said...

comel!!!

eLL said...

hihi, sweet, cat rumah dekat nak raya.

eLL said...

nak raya ni cat rumah ye... sweet

lia said...

pandai nyer tukar2 wajah blog... akk ni siap mntk org yg watkan design blog tu hu3

are_lin@yu said...

pandai anis wat header..nk mnuntut ilmu lh..hehe..ayu tak pandai header pn org watkan..hehe

ayut said...

wah bertukar sudah..warna sejuk jer..ok la tu :)

Hilmirda Daud said...

oklah ni sweet aje, Akak suka kaler ni.

Momo said...

paling best bab senang singgah sini:))

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...