Wednesday, August 1, 2012

hasil jahitan manik di baju tika

akhirnya, siap juga jahitan manik dekat baju kurung anak buah aku yang debab sorang tu. 
jom tengok hasilnya jom.


 ha..ni lah dia..bubuh kat leher je.
warna pulak tak berapa menyerlah sebab main pakai je manik yang ada dekat rumah.

 bagi close up sikit.
^__^

24 comments:

Noor said...

pandainya..orang rajin je boleh wat cntik2 mcm ni..

eLL said...

serius, cantik.
masih tak reti lagi nak pusing jarum, hai jari keras katakan. haha

[A.I.D.A N.O.R.D.I.N] said...

yg mutiara pink n putih mcm lipan kt kiri n kanan tu readymade eh? igt nk buat kt bju nina

Myra Jay said...

Wahhhh cantiknya...

Pandai + kreatif :D

:: Mrs.Eady :: said...

rajin nyer!cantik pulak tuh! :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

cntk! suka tgk..

norhidana said...

comel... kalu kt bdk2 camne pun lawo...
akak ni lg lah mcm nk nngis baju bayak lg tak siap

IntaNBerliaN said...

rajin sungguhlah anis ni.. blh buat menantu.. hihi

anie said...

ala rajinnye....amik tempah x...tiba2...;)

MAY said...

org seni je blh bt ni.

Azzah said...

cantik..kak azzah buat mesti tertanggal2..

Yana Libra said...

rajin anis jahit..hehe~ :)

Wanieys said...

cantik la anis..pandainyer hihi

Rozza Fellyna said...

nice dear..btw...nnti folow belog kita ye :)

Lyaa Suriany said...

mmg rajin kamu ni
hhehe

nur ezqy said...

3D Rose Lace MURAH!

Assalammualaikum wbt....menjemput anda ke blog&online shop saya


1 Row Lace Rose untuk dijahit pada tudung bawal atau tudung sarung
dijual dengan harga RM 4.50 dan RM 5.50 / meter sempena pembukaan online shop saya http://lace-rose-murah.blogspot.com
Order boleh dibuat terus ke online shop.

Untuk mengenali saya dengan lebih lanjut, boleh ke fb saya:

http://www.facebook.com/#!/puan.shima.37 @ call/sms saya Shima: 0122429082


atau emel saya:

nurezqy@gmail.com

lia said...

alololoooo comey n kemas sungguh

ekinashikin said...

cantik..
anis raya dgn langsir baru kat belog ye..

pinky said...

shantek....baju cantik blog pun cantik...hehehe...

diana said...

pandai jahit manik??kat mana belajo??
akak jahit2 ni memang gagal la..heheh

lieyalatif said...

cantik2...siap ade jurai2 lagi...pestime tgk ni....cantik2 ...mmg kreatif lah...

MizzTina said...

pandainya awk.. akak belajar smpi skang xpass lg.. ehehe

Nurul Husna Mohd Hassan said...

bergaya la tika raya ni :)

UmmiSyarni said...

pandainye jahit.akak dah lama tak bermanik.anak baru sorang dah tak sempat.huhu...

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...